HWBOT Aquamark v2.51.106 Available, Mandatory From Jan'14

Another quick and short news item to inform you that El Genieben has released a new version of the HWBOT Aquamark wrapper. V2.51.106 is a build that is mainly fixing some bugs that came with the renewed V2.50 wrapper. The version is compatible with the HWBOT engine, as is the previous v2.27 wrapper. That means you can still use both to submit results to HWBOT (and the Country Cup, of course). From January 2014 forward, v2.51 will be mandatory for submissions and the previous versions will become unsupported. In other words, you have about 40 days to submit all your backups.

Thank you all for your understanding, and thanks to El Genieben for all his work on the Aquamark wrapper!


Changelog

  • [FIX] Missing dll libraries from installer package.
  • [FIX] Some icons were not displayed on NVIDIA systems.
  • [FIX] Registry setting background did not work properly.
  • [REM] Default background 'circuits' was removed to keep a cleaner look and smaller exe size.
  • [UPD] If LODAdj is not found, it will assume it is not an ATI/AMD card.
  • [UPD] System Info Library updated to v1.06, with the following changes

    • Code cleanup and fixing that prevented the application from running on some systems were expected information was missing.
    • Empty RAM slots are skipped when reading Vendor name
    • Detection mechanism of NVIDIA Display INF file changed
    • New BIOS Vendors: Phoenix, Award, InsydeH2O
    • Detection of DirectX version
    • Detection of GFX used output ports (VGA/DVI/HDMI etc.)
    • New Drivers: Cat13.11 B9.2
    • Completed Radeon R9 series.
  • KNOWN ISSUES

    • Startup is slowed down by dxdiag.


14

Poland Dziarson says:

download not working

Belgium skulstation says:

it works for me

Belgium Massman says:

Works here too. Note: it is recommended to use the latest version for the Country Cup as well. The previous versions may have some issues with the AMD CPUs, and may require El Genieben to manually fix the files to work.

Spain [DRACO] says:

download not working

Belgium Massman says:

What is the error message?

South Africa chickenbeef says:

Working here.

petervandamned says:

Not working in IE and chrome :

in dutch :

Uw zoekbewerking - http://%22http//downloads.hwbot.org/downloads/benchmarks/HWBOT_aquamark_v.2.51 ... - heeft geen overeenkomstige documenten opgeleverd

Greece TASOS says:

Norton sees the installation as a threat , and doesnt allow it to install and run.


edit

Filename: hwbot aquamark³.exe
Threat name: Suspicious.Graybird.1
Full Path: c:\program files\hwbot\aquamark3\hwbot aquamark³.exe

High
This file risk is high.

Threat type: Heuristic Virus. Detection of a threat based on malware heuristics.

Source: External Media


____________________________

File Actions

File: c:\program files\hwbot\aquamark3\hwbot aquamark³.exe
Removed
File: C:\WINDOWS\system32\Installed.dat
Removed

GENiEBEN says:

TASOS said: Norton sees the installation as a threat , and doesnt allow it to install and run.


http://www.autohotkey.com/board/topic/29203-an-open-letter-for-antiviral-software-companies/

I find it funny that they care the exe is packed.

Italy RULE says:

i hope this fix my bug with gtx 780. Will try soon

Sweden The Mutt says:

Tried the new version from the downloadlink on the front page and it installed fine but if I try to run the benchmark I get this error:
"HWBOT Aquamark3.exe - Unable to locate Component
This application has failed to start beacause MSVCR100.dll waas not found. Re-installing the application may fix the problem."

Tried re-installing at least 5 times but I still get the same message...

GENiEBEN says:

Quite hard to have a system without VC2010, but I guess there are. I will bundle it next time.

Please log in or register to comment.